Karja Rukkileib

 

Meie kõigi leibade alus – puhta rukkiga (rukkipüül, -täistera ja -linnasejahuga) leib, kus eigrammigi nisujahu ning kääritatud naturaalse juuretisega.

Värskele leivale piisab vahel vaid või peale määrimisest ning lihtne maitseelamus ongi…

Loe edasi

Rukki-Seemneleib

 

Rukkivormileivale on lisatud heldelt kõrvitsa-, päevalille-, seesami- ja linaseemneid ning ports armastust. Just armastus ja röstitud kõrvitsaseemned annavad mõnusalt magusa meki. Meie soovitame leiba röstida rösteris ning peale üks lahke viil lemmikjuustu.

Loe edasi

Karja Terviseleib

 

Leivatainale lisasime päevalille- seesami- ja linaseemneid. Meie hoolitseme, et iga päev saaks piisav kogus kiudaineid leiva sisse.

Sina lihtsalt naudi.

Loe edasi

Karja Porgandileib

 

Tore kolmnurkne rukkileib sai ka erilise sisu – oranžid särtsakad porganditäpid, sest keegi ju ütles, et juurikaid peab rohkem sööma, eks? Ilma naljata, kas oled proovinud sellestleivas võileivatorti teha? Eelis – tuleb täiesti ümmargune…

Loe edasi

Evelini leib

 

Sündinud koostöös endise presidendiproua Evelin Ilvesega, keda inspireerisid juba koduleivana tegemisel Lõuna-Eesti kõrged metsad ja vanaemade iidne tarkus. Au ja kuulsus sellest leivast levis diplomaatide hulgas kogu maailmas.

Loe edasi

Evelini leib / Kartuli-peenleib

 

Kihnu memmed meisterdasid pisut pidulikku peenleiba, kuhu puhta Eestimaise rukkipüülijahu juurde on lisatud kartulipüreed. See imeline kooslus annab Sulle suus sulava mahlaka magusa suutäie, mis on ühtaegu lihtne ja kodune. Ent natuke suursugune ka…

Loe edasi

karja pagar küla leib

Karja külaleib

 

Siin läksid pagarid hoogu ja panid ühte leiba kokku kõike ja rohkem – nii rukki- kui ka nisujahu, idantadud rukkiteri, päevalilleseemneid ja häid soove. Leib on pehmem ja kiudainerikas (taas hea Sinu seedimisele). Maitseb nagu külapoest ostetud… .

Loe edasi

karja pagar mõisa leib

Karja Mõisaleib

 

Esimene lihtne vormileib, milles suts nisujahu nagu mõisnikele meeldis. Karja mõisas, pagarikoja vastas, peeti lugu ka köömnetest ja nisukliidest, mis leidsid otsetee leiva sisse koos muheda saare huumoriga.

Loe edasi

Karja Pühadeleib

 

Pühad on aeg, kui tahaks midagi erilist. Pagarid poetasid leiva sisse kõikse paremaid koostisosi, mida pagarikojas leida oli – aprikoose, ploome, sarapuupähkleid, kõrvitsaseemneid, jõhvikaid ja kirge leivategemise vastu. Ja päev muutubki eriliseks!

Loe edasi

Tume Jõululeib

 

Käsitsi valmistatud Tume Jõululeib on leib traditsiooniliselt kääritatud juuretisega, milles heldelt kuivatatud puuvilju, pähkleid ja seemneid.
Eriti hästi maitseb see pasteediga

Loe edasi