Karja Pagariäri OÜ
PRESSITEADE
11.10.2017
Fotod: Mari Arnover

Saaremaist jõuluhöngu Toidumessil

Karja Pagar esindab 25.-27.10.2017 Toidumessil Saaremaa käsitööleibade traditsioone, mida on armastusega edasi kantud juba pea 25 aastat. Messil tutvustame jõulutooteid ning kohal on ka koostööpartneritest tootearendajad Evelin Ilves ja GOSPA peakokk Alar Aksalu.

Karja Pagar pakub stendis C-302 maitsta selleaastaseid jõulutooteid ning uudistootena ka GOSPA peakokku Alar Aksaluga väljatöötatud peedileiba, mis Eestis ainulaadse kujuga – kolmnurk. Alar on Saaremaa Kokkade ja Eesti Peakokkade Liidu liige ning hoiab end vormis rahvusvahelistel võistlustel osaledes ning on seotud erinevate EV 100 projektidega. Olles kursis nii värskete trendidega kui ka igapäevaselt GOSPA kliente teenindades, oli vajadus omanäolise peedileiva järgi. Leiba saab maitsta ja arvamust avaldada kolmapäeval, neljapäeval ja reedel vahemikus 11-13:00. Alar on ise kohal neljapäeval 26.oktoober otse välismaalt ja vastab kõikidele küsimustele 13-14:00.

Lisaks on kohal igal päeval 11-14:00 Evelin Ilves, kes räägib Kihnu Kartulipeenleiva sünnist ning ka uuest projektist – kodurestoran ROOG kolimisest Tallinna. Kodurestorani fookus saab olema väikesaartel, sh Saaremaa parimatel paladel, sh Karja Pagari Evelini leival. Sel aastal osalevad Toidumessi jõulutoodete konkursil Karja Tume Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega. Jõulutoodetest tutvustame Tumedat ja Heledat jõululeiba, milles heldelt kuivatatud puuvilju, sarapuupähkleid ja kõrvitsaseemneid, heledas lisaks rukkijahule ka suts nisujahu. Lisaks oleme kaasa võtnud ka saaremaist jõuluhõngu – ehtsa võiga piparkoogitainast ja piparkooke, mis valmivad kõik saare pagaritel käsitööna.

Karja Pagar saab järgmisel aastal 25 aastat vanaks – tulemus on juubeliaasta. Küpsetame suure südamega käsitööleiba Karja külas, Saaremaal. Võtsime aluseks vanad, head Saare leivaküpsetamise traditsioonid, lisasime hoolega hoitud juuretist, ka siinsamas jahvatatud jämedat rukkijahu, heldelt kvaliteetseid koostisosi ja käesoojust. Kvaliteedis me järgi ei anna, sest oleme saaremaiselt jonnakad. Meie juures on iga leib saanud pai.

Lisainfo:
Stend C-302
Facebook: karjapagar
Instagram: karjapagar

Aivo Kanemägi
juhataja
Karja Pagar
+372 511 3718
aivo@karjapagar.ee

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page