Otsime särasilmset degustaatorit Tallinnas!

Eesmärk on:
1) tutvustada saare leivategu Tallinna toidukauplustes tööpäeva öhtupoolikutel ja laupäeva ennelöunal (söltuvalt muidugi kokkulepetest). Töögraafik on paindlik ja saab ise reguleerida.
2) pakkuda tudengile lisateenimisvõimalust.

Kui oled valmis vöörastega avatult suhtlema, siis ootan Sinu CV-d koos motivatsioonikirjaga aadressile aivo@karjapagar.ee. Lisainfo saamiseks helista julgelt 511 3718. Otsuse teeme septembri keskpaigas, 23. septembril.

Enne tööle asumist teeme Sulle ka kena koolituse ja räägime leivategemisest.

Karja Pagari lugu
Küpsetame suure südamegakäsitööleiba Karja külas, Saaremaal.
Võtsime aluseks vanad, head Saare leivaküpsetamise traditsioonid,
lisasime hoolega hoitud juuretist, ka siinsamas jahvatatud jämedat rukkijahu,
heldelt kvaliteetseid koostisosi ja käesoojust.
Kvaliteedis me järgi ei anna, sest oleme saaremaiselt jonnakad.
Meie juures on iga leib saanud pai.
Karja Pagar, aastast 1993 (pereettevõte)

Vaata ka meie Instagrami ja Facebooki: #karjapagar

PS Eelmistel vahvatel saarlastel oli aeg liikuda edasi, kuigi töö meeldis väga: